SEGRE
Pedro Sánchez presideix la foto de família del Consell de Ministres a Barcelona.

Comença el Consell Ministres a BarcelonaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap del Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha presidit aquest matí a la Casa Llotja de Mar la foto de família del Consell de Ministres que se celebra a Barcelona. Els ministres han arribat al lloc de la reunió minuts abans que ho fes el president del Govern central, que a la seua arribada ha estat saludat per la delegada de l’Executiu a Catalunya, Teresa Cunillera.

Posteriorment, els membres del gabinet han esperat col·locats a l’escalinata principal de la Llotja de Mar i Sánchez s’ha situat al centre de tots ells per posar davant dels informadors gràfics.

El cap de l’Executiu, que es va reunir ahir a Barcelona amb el president de la Generalitat, Quim Torra, ha iniciat avui la jornada amb un esmorzar de treball amb l’alcaldessa de la Ciutat Comtal, Ada Colau.

En la reunió del Consell de Ministres està previst que, a més d’aprovar diverses mesures relacionades amb Catalunya, es doni llum verda a la pujada a 900 euros del salari mínim interprofessional (SMI), així com una alça salarial per als funcionaris del 2,25 per cent

tracking