SEGRE

SUCCESSOS MIGRANTS

Troben tretze immigrants morts al mar d'Alborán

Onze segueixen desapareguts i 33 més els han rescatats vius || Entre les víctimes mortals hi ha una dona embarassada

Immigrants rescatats dimecres a Alborán a l’arribar al port de Motril, dimecres passat.

Immigrants rescatats dimecres a Alborán a l’arribar al port de Motril, dimecres passat.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tretze immigrants van morir ahir quan intentaven arribar a les costes espanyoles en una pastera que va ser traslladada per Salvament Marítim al port d’Almeria, mentre que onze persones més estaven, al tancament d’aquesta edició, encara desaparegudes.

L’embarcació hauria sortit amb 55 persones a bord durant la matinada del 18 de desembre passat des de la zona marroquina del Cabo del Agua i va ser albirada la matinada de dimecres a dijous pel vaixell d’investigació Hespérides. Els cadàvers i els 33 supervivents van desembarcar a les 04.30 hores al port de la capital d’Almeria. Entre les víctimes mortals, hi havia una dona embarassada. Quatre homes van ser traslladats a l’Hospital Torrecárdenas, però un va morir de camí cap al centre i tres més, de 20, 24 i 25 anys, estan en observació. Els supervivents van assegurar que alguns dels seus companys morts havien begut aigua de mar.

Hores més tard, el Marroc va rescatar tres de sis pasteres que buscaven a Alborán, mentre que el vaixell SAR Mastelero en va interceptar una altra en la qual navegaven 57 persones, entre elles deu dones i tres nens. En aquest dispositiu es va trobar el cadàver d’un altre immigrant.

tracking