SEGRE

POLÍTICA

Vox no donarà suport a PP i Cs si no eliminen el seu suport a la llei de violència de gènere

Així ho ha anunciat avui la formació en el seu compte de Twitter

Vox confirma que presentarà candidatura a les municipals de Lleida

Vox confirma que presentarà candidatura a les municipals de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vox no donarà el seu suport a un govern de PP i Cs a Andalusia si no eliminen, "entre d’altres", el punt del seu acord programàtic en el qual es comprometen a implementar "amb dotació pressupostària suficient" totes les mesures incloses en la llei de prevenció i protecció integral contra la violència de gènere.

Així ho ha anunciat avui la formació en el seu compte de Twitter, on ha criticat que PP i Ciutadans s’hagin compromès a aplicar "les mesures dictades per la ideologia de gènere i les associacions feministes podemitas radicals".

Per això, han estat contundents en expressar el seu rebuig: "Vox no els donarà el seu suport si no eliminen, entre d’altres, aquest punt del seu acord".

El líder de la formació a Andalusia, Francisco Serrano, també s’ha pronunciat en aquesta xarxa social sobre el mateix, per advertir PP i Cs de què "aquests pactes que els subscriguin amb PSOE i Podemos".

"En política social tots segueixen, amb submissió de llana, els manaments de la dictadura de gènere," ha manifestat Serrano, que s’ha preguntat: "On és el canvi?".

En concret, el punt 84 acordat per PP i Cs assenyala que impulsaran un gran acord contra la violència de gènere a Andalusia que desenvolupi els "avenços" del pacte d’estat i que implementi, amb dotació pressupostària suficient, "totes i cada una de les mesures previstes" en la llei de juliol de l’any passat de prevenció i protecció integral contra la violència de gènere.

El suport de Vox al Parlament és indispensable perquè el pacte entre PP i Ciutadans fructifiqui i formin un govern de coalició.

tracking