SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Quatre ferits, un dels quals greu, a l'accident d'un tramvia a Barcelona

El comboi del Trambesòs no va frenar i va xocar amb el topall a l’última parada de la línia

Imatge de l’estat en què va quedar el tramvia després del sinistre, ahir a Sant Adrià de Besòs.

Imatge de l’estat en què va quedar el tramvia després del sinistre, ahir a Sant Adrià de Besòs.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quatre persones van resultar ferides ahir en el xoc d’un tramvia a Barcelona. La conductora, de 41 anys, va ser la víctima més greu, al quedar atrapada al tren després de la col·lisió. Els operaris del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) van requerir l’actuació dels Bombers de la Generalitat per excarcerar-la del tramvia. Una vegada rescatada, la van traslladar a l’hospital Vall d’Hebron en estat greu. Els sanitaris van notificar que havia tingut un traumatisme facial, un altre de toràcic i una fractura en una cama. L’estat de la conductora és estable.

La resta de víctimes van resultar ferides lleus. En concret, una dona de 45 anys i una altra de 56 van ser traslladades a l’hospital de l’Esperit Sant de Santa Coloma de Gramenet. La tercera, de 33 anys, va rebre l’alta voluntària al lloc dels fets després que l’atenguessin per una contusió al front.

Segons Protecció Civil, el comboi no va frenar a l’última parada de la línia T4 del Trambesòs, a Sant Adrià de Besòs, i va col·lidir amb el topall. No obstant, les causes concretes de l’accident no es poden aclarir fins que s’analitzi la caixa negra del tramvia i els agents dels Mossos d’Esquadra portin a terme una investigació. El sinistre va provocar el tancament de la catenària i talls a les línies T4 i T6 del Trambesòs durant tot el matí.

Després del sinistre, els tècnics de la companyia van estar avaluant els danys i van iniciar les tasques per retirar el comboi accidentat. Els serveis de les dos línies es van restablir a les 14.50 hores d’ahir.

tracking