SEGRE

SUCCESSOS

Tres morts i diversos ferits en un incendi en un edifici de Badalona

Tres morts i diversos ferits en un incendi en un edifici de Badalona

Tres morts i diversos ferits en un incendi en un edifici de BadalonaEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres persones han mort i almenys 15 han resultat ferides, entre ells un nadó en estat crític, en un incendi ocorregut avui en un edifici de deu plantes a l’avinguda Marquès de Mont-roig de Badalona (Barcelona).

Segons han informat els Bombers de la Generalitat i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), el primer balanç provisional d’aquest incendi, que s’ha iniciat poc després de les nou del matí i afecta diversos habitatges de l’edifici, és de tres de morts i una quinzena de ferits.

Entre els ferits figura un nadó, en estat crític, i dos veïns del bloc que han patit lesions de gravetat en precipitar-se al buit per fugir de les flames, segons han informat els equips d’emergències.

A més, unes altres tretze persones han resultat ferides lleus, segons les fonts.

Els Bombers de la Generalitat han enviat nou dotacions al lloc, on l’incendi continua actiu i estan evacuant alguns veïns mitjançant escales mecàniques.

També s’han desplegat a la zona set unitats dels Bombers de Barcelona i nou del Sistema d’Emergències Mèdiques, així com Mossos d’Esquadra i Policia Local, que han tancat el trànsit als voltants.

Com a mesura preventiva, els Bombers han desallotjat els blocs limítrofs amb l’edifici afectat per les flames.

tracking