SEGRE

EUROPA SUCCESSOS

Cinc noies adolescents moren en el foc d'un 'escape room' a Polònia

Imatge de l’exterior de l’edifici on va succeir l’incendi, ahir.

Imatge de l’exterior de l’edifici on va succeir l’incendi, ahir.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cinc joves van morir ahir en l’incendi que va tenir lloc mentre participaven en un joc d’escape a la ciutat polonesa de Koszalin. En les flames també va resultar ferit un home de vint-i-cinc anys, que va ser hospitalitzat. La Fiscalia i la policia polonesa ja han obert una investigació per esbrinar les causes del foc, que van qualificar d’“autèntica tragèdia”.

Les noies, d’uns quinze anys, celebraven l’aniversari d’una d’elles jugant a aquesta experiència de popularitat tan estesa entre els adolescents i que té com a objectiu sortir d’una habitació en la qual s’està tancat, utilitzant la lògica i la deducció en situacions que es plantegen als jugadors. Es calcula que a Polònia hi ha uns 10.000 escape rooms.

El ministre de l’Interior, Joachim Brudzinski, va dir que es procedirà a revisar les mesures de seguretat en tots els jocs d’escape room del país. «Tancar nens sense la protecció adequada dient “trobeu la clau” pot acabar amb una tragèdia com la de Koszalin. Demano ferventment als pares que, abans que els seus fills vagin a aquests llocs, els revisin deu vegades», va agregar el ministre.

El president polonès, Andrzej Duda, va afirmar que “cinc nenes felices a les quals els ha arrabassat la vida és una autèntica tragèdia”.

tracking