SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Els quatre detinguts per la violació d'Alacant ho van gravar tot en vídeo

La policia investiga una denúncia per abús sexual atribuït a l’octubre a un dels arrestats || No descarten que puguin haver comès més agressions

Un dels quatre detinguts per violació entra als jutjats d’Alacant.

Un dels quatre detinguts per violació entra als jutjats d’Alacant.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els quatre joves detinguts com a presumptes autors d’una agressió sexual a una noia de dinou anys, suposadament sota els efectes de l’alcohol i les drogues, la nit de Cap d’Any a Callosa d’en Sarrià, a la província d’Alacant, van gravar en vídeo la violació. Els detinguts, de 19, 21, 22 i 24 anys, van ser arrestats al lloc on es van produir els fets la matinada del dia 1 i divendres a última hora de la tarda van passar a disposició del jutge, que va decretar l’ingrés a la presó. Els quatre homes, un d’ells amb antecedents per violència de gènere i abusos sexuals a una menor, van ser detinguts com a presumptes autors d’un delicte d’agressió sexual, dos delictes d’abusos sexuals i un delicte contra la intimitat.

Després de l’avís d’una veïna la nit de Cap d’Any, agents d’aquest cos i de la Policia Local de la localitat alacantina es van desplaçar fins a un immoble al soterrani del qual hi havia quatre individus amb una jove seminua, segons la denúncia de la dona. A l’arribar al local, van comprovar que efectivament hi havia una jove, en estat ebri i possiblement sota els efectes d’alguna droga, ja que no era “capaç de saber on es troba o on viu, ni tampoc no recorda el que ha passat durant les últimes hores”, segons van informar fonts policials.

Diversos testimonis van relatar que un dels detinguts va ser sorprès apujant-se els pantalons, mentre que un altre d’ells es trobava reclinat a sobre de la víctima i n’estava abusant. Al lloc hi havia tres dels implicats, que van ser detinguts en aquell moment i el quart va ser localitzat i arrestat poc després, tots ells per un delicte d’abús sexual.

La víctima va ser traslladada d’urgència a l’Hospital Marina Baixa de Vila Joiosa per ser sotmesa a un reconeixement mèdic i rebre atenció psicològica. Durant la investigació del cas, la Guàrdia Civil ha localitzat una altra dona que també hauria patit abusos sexuals el mes d’octubre de l’any passat per part d’un dels detinguts, i que ho ha denunciat. La investigació continua oberta perquè els agents sospiten que els detinguts podrien haver protagonitzat dos situacions idèntiques amb dos dones més i no descarten que surtin nous casos.

tracking