SEGRE

INFRAESTRUCTURES ANGLATERRA

Tanquen l'aeroport londinenc de Heathrow per la presència de drons

Imatge d’un avió al recinte aeroportuari de Heathrow.

Imatge d’un avió al recinte aeroportuari de Heathrow.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’aeroport londinenc de Heathrow va estar tancat ahir durant unes hores a conseqüència de la suposada presència de drons a la zona. Els enlairaments dels avions van quedar suspesos durant gairebé dos hores com a mesura de precaució.

L’aeròdrom va dir estar “responent a l’albirament d’un dron” i va agregar que treballaven “de prop” amb la Policia Metropolitana per evitar qualsevol amenaça a la seguretat de les operacions”. Al tancament d’aquesta edició la policia continuava sense trobar el dron que havia volat per l’aeroport. “Continuarem vigilant la situació i demanem disculpes a qualsevol que s’hagi vist afectat”, va afegir l’aeroport a través del seu compte oficial a la xarxa social Twitter.

La decisió va tenir lloc menys de dos setmanes després que l’aeroport de Gatwick quedés sumit en el caos durant diversos dies a causa de la presència de drons a la pista, la qual cosa va provocar-ne el tancament durant els dies previs a Nadal.

Segons va informar la setmana passada el diari britànic The Times, tant Gatwick com Heathrow havien fet una comanda per valor de “diversos milions de lliures” per comprar equipament militar antidrons per evitar que situacions similars succeïssin de nou.

tracking