SEGRE

SUCCESSOS ASSASSINAT

Una menor confessa haver matat la seua mare a punyalades a Banyoles

La jove, amb problemes psiquiàtrics, admet que la va atacar després de discutir || Un altre fill va trobar dimecres el cos que, segons l’autòpsia, apareixia degollat

Imatge d’arxiu d’un cotxe dels Mossos d’Esquadra.

Imatge d’arxiu d’un cotxe dels Mossos d’Esquadra.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de 53 anys va ser trobada morta al seu domicili dimecres a la nit a Banyoles. La seua filla, de 17 anys i amb un historial clínic de problemes mentals, va confessar ahir haver-la matat, durant la reconstrucció dels fets al domicili on van succeir. Els Mossos d’Esquadra van sospitar d’ella després de trobar una nota al costat del cadàver en la qual la jove s’acomiadava i es culpava de l’assassinat.

Un altre fill de la dona va trobar el cadàver en una habitació de la casa dimecres a la nit, enmig d’un bassal de sang, i va alertar els Mossos. El cos presentava diverses ferides per arma blanca i al costat seu hi havia un ganivet ple de sang i la nota de la filla. Aquesta va alertar els agents, que van estar buscant la menor durant tot el matí d’ahir. La noia havia fugit del domicili on vivia amb la seua progenitora i hores després va ser trobada en un apartament de la família a Platja d’Aro. A la tarda va ser conduïda a casa seua per a la reconstrucció dels fets.

Després de l’autòpsia, els forenses van determinar que la dona havia mort degollada. Fonts veïnals van assegurar que dimecres al matí havien escoltat una forta discussió entre mare i filla al domicili. Per això la investigació policial apunta que la dona va morir llavors, però el seu cos no va ser trobat fins a l’arribada del fill al domicili, el mateix dimecres a la nit.

Els Mossos van conduir ahir a la tarda la menor al domicili on va succeir el crim per fer la reconstrucció dels fets. Segons fonts properes a la investigació, la jove va explicar que tenia problemes en la relació amb la seua mare i que estava enfadada per una discussió que havien tingut la nit anterior.

Per això, va admetre que dimecres al matí la va atacar amb un ganivet de cuina i la va apunyalar diverses vegades, encara que no en recordava quantes exactament. La reconstrucció va durar poc més de dos hores. La comitiva judicial va abandonar l’edifici cap a dos quarts de nou del vespre. Els Mossos d’Esquadra van treure la detinguda pel garatge per evitar que fos vista pels mitjans i alguns curiosos.

La detinguda i assassina confessa del crim passarà a disposició judicial avui divendres.

tracking