SEGRE

Sense localitzar el nen que va caure a un pou a Màlaga

Un centenar de persones participen en l’operatiu de rescat

El portaveu de la Guàrdia Civil de Màlaga atén els mitjans diumenge a la nit.

Sense localitzar el nen que va caure a un pou a MàlagaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els equips de rescat segueixen intentant accedir al fons del pou on va caure el nen de dos anys a Totalán (Màlaga) sense aconseguir resultats, després de més de 17 hores de treballs, han informat fonts del Centre de Coordinació d’Emergències 112 Andalusia.

Els efectius han continuat treballant durant tota la nit sense que de moment s’hagi aconseguit accedir al fons del pou, de 110 metres de profunditat i 25 centímetres d’ample.

Els treballs se centren a accedir amb una càmera per visualitzar on es troba el petit, que fins ahir a la nit no havia estat ubicat, encara que havia assolit uns 75 metres de profunditat; també es tracta d’esbrinar si hi ha aigua en el fons del forat.

Un centenar de persones participen en l’operatiu de rescat del nen des de les 14 hores d’ahir, diumenge, quan el pare del petit i el 112 van avisar la Guàrdia Civil que havia caigut pel forat, un orifici de prospecció per a la recerca d’aigua, en aquesta zona de la serra.

Al lloc es van desplaçar efectius del 112, Consorci Provincial de Bombers, Protecció Civil, l’Equip de Rescat i Intervenció de Muntanya d’Álora i Granada, submarinistes de l’institut armat i bombers de Màlaga capital així com empreses privades que estan facilitant ajuda i maquinària per tractar de localitzar el nen.

tracking