SEGRE

SUCCESSOS FOC

Un incendi en un bloc del Raval se salda amb vuit ferits

Mà dura contra els okupes a Badalona

Una persona mor en l'incendi d'un habitatge a La Llagosta (Barcelona)

Una persona mor en l'incendi d'un habitatge a La Llagosta (Barcelona)EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de vuit persones van resultar ahir ferides lleus a l’incendi registrat en una finca del carrer dels Àngels, del barri barceloní del Raval. Les flames es van originar al menjador d’un dels habitatges mentre es dutxava l’única persona que era a la casa, segons va explicar Guillem Larrubia, cap de guàrdia dels Bombers de la capital catalana. Quan va sortir del bany, va veure el foc a l’estança i encara va poder abandonar el pis. Nou dotacions dels Bombers van haver d’intervenir per sufocar les flames i posar fi a una fumarada que era visible des de bona part de la capital catalana. Encara es desconeixen les causes del foc.

D’altra banda, l’alcalde de Badalona, Àlex Pastor, va prometre ahir “contundència” contra les màfies que es dediquen a ocupar pisos. Aquestes declaracions del primer edil arriben dies després de l’incendi mortal en un edifici okupat de la ciutat, la causa del qual va ser la manipulació dels comptadors de la llum.

De fet, Isabel Merino, filla d’una de les víctimes mortals d’aquest succés, va afirmar ahir que tothom sabia que llum estava punxada. A més, es va queixar que les autoritats no li han donat el condol.

tracking