SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA MASCLISTA

El marit de la desapareguda a Lanzarote va voler cremar el cos

Confessa que, al no poder, el va trossejar i el va tirar al mar || La Guàrdia Civil troba morta una dona alemanya en un habitatge de Mallorca i el marit, penjat

Efectius de la Guàrdia Civil custodien el domicili de Romina.

Efectius de la Guàrdia Civil custodien el domicili de Romina.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El marit de la jove Romina Celeste, desapareguda a Costa Teguise (Lanzarote) des de fa dos setmanes, va declarar a la Guàrdia Civil que va tenir diversos dies el cos a casa, que va intentar cremar-lo i que, com que no ho va aconseguir, el va llançar al mar en diversos punts del litoral, segons van informar fonts de la investigació. La dona paraguaiana, de 25 anys, està desapareguda des de la nit de Cap d’Any quan, suposadament, va discutir amb el seu marit, Raúl D.C., que al cap d’una setmana va denunciar que no sabia res d’ella.

Quan la Guàrdia Civil li va preguntar per què va ocultar el cadàver si ell no l’havia matat, Raúl D.C. va al·legar que havia consumit drogues i que es va espantar. També va explicar que abans de llançar el cos al mar, va intentar cremar-lo al jardí per fer-lo desaparèixer, però no va aconseguir-ho.

El detingut passarà avui a disposició judicial després d’estar detingut des de diumenge

L’intent de calcinar-lo va danyar el cadàver de Romina, de manera que quan Raúl D.C. va intentar moure’l a un altre lloc, es va trencar en diversos fragments que tot seguit presumptament va tirar en diferents llocs de la costa de Lanzarote que la Guàrdia Civil rastreja des de dilluns. La Guàrdia Civil va començar ahir la inspecció tecnicoocular del domicili en el qual residia la jove amb la seua parella, actualment detingut, a l’illa de Lanzarote.

D’altra banda, la Guàrdia Civil investiga la troballa de dos cossos sense vida, una dona de seixanta anys i un home de cinquanta-sis, que van trobar en una casa de Llucmajor. Es tracta d’un matrimoni alemany. A ella la van trobar al llit sense vida i ell, penjat a l’interior del domicili.

Segons van informar, l’avís el va donar dilluns una coneguda de la dona que no sabia res d’ells des de feia dies. Des de l’Institut Armat van manifestar que “no hi ha elements” de la investigació que permetin establir “una relació entre la troballa dels cossos sense vida amb un episodi de violència”. Malgrat tot, la investigació continua.

Mor una dona de 95 anys al ser agredida pel seu marit Una dona de 95 anys va morir divendres passat, dia 11, al ser agredida pel seu marit, també de 95 anys i que va ser detingut, a la residència per a la tercera edat en què vivien a la localitat de Toreno (Lleó), segons va informar ahir la subdelegació del Govern en un comunicat. D’altra banda, la Policia Local de Vigo va detenir ahir un home de vint anys per haver agredit presumptament la seua parella, embarassada de tres mesos, després d’intentar escapar-se de l’habitatge. Segons la dona, les pallisses que rebia de la seua parella eren freqüents i cada vegada més violentes. D’altra banda, la Fiscalia de Gijón sol·licita dotze anys de presó, allunyament durant quinze i llibertat vigilada durant deu per a un processat per abusar sexualment durant anys de la filla de la seua neboda, menor d’edat.

tracking