SEGRE

SOCIETAT

El pare de Julen: "Ens dóna força saber que el trobarem amb vida"

El pare del nen de dos anys que va caure diumenge passat a un pou de més de cent metres de profunditat a Màlaga

El pare de Julen:

El pare de Julen: "Tenim un àngel que ajudarà que el meu fill surti viu"EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pare de Julen, el nen de dos anys que van caure diumenge passat a un pou de més de cent metres de profunditat a Totalán (Màlaga), ha dit avui que, encara que estan trencats per la situació, ell i la seua dona tenen l’"esperança" que expliquen amb "un àngel" que ajudarà a què el seu fill "surti viu".

En declaracions als periodistes, José Roselló ha assegurat que tant ell com la seua esposa, Victòria -que van perdre el seu altre fill, Óliver, el 2017 quan Julen era un nadó- es troben "morts" degut a l’espera de notícies després de tres dies de recerca que semblen "mesos", encara que els dóna força saber que ho trobaran "amb vida".

"Que això no decaigui fins que puguem treure al meu fill amb vida d’allà, si us plau," ha suplicat Roselló, qui ha agraït a la premsa el seguiment, així com el suport d’empreses nacionals i internacionals en les tasques de rescat de Julen, que en les últimes hores han aportat maquinària que, "per desgràcia, no teníem, des d’un primer moment".

Després de la troballa de restes biològiques que concorden amb l’ADN de la família i del menor al material extret del pou, el pare de Julen ha indicat que aquesta notícia "per a alguns serà una sorpresa, per a mi no".

El progenitor ha comparegut davant dels mitjans de comunicació a Totalán acompanyat per Juan José Cortés, pare de Mariluz -la nena assassinada el 2008 a Huelva-, que li ha donat "forces" per expressar el seu agraïment al dispositiu.

"Hi ha molta gent que pot dir: sóc pare, jo t’entenc, però no m’entén, s’ho pot imaginar", en canvi el pare de Mariluz "em pot mirar als ulls i dir que sap el que estem passant", ha dit Roselló.

Preguntat sobre si tenia força per descriure el succeït el dia de l’accident, ha dit que ha explicat "tot a qui li ho havia d’explicar".

tracking