SEGRE
Vista de la zona on es realitzen els treballs.

Troben cabell del nen Julen al pou de MàlagaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els equips de rescat han trobat un cabell de Julen, el nen de dos anys que va caure en un pou diumenge a Totalán (Màlaga), han informat fonts properes a les tasques de recerca. Es tracta d’un cabell trobat entre el material sòlid que s’ha anat extraient del pou, al qual se li ha practicat una prova de l’ADN i que s’ha comparat amb el dels familiars.

Segons les mateixes fonts, això implica que ara la prioritat dels treballs és continuar extraient el material sòlid, el tercer dia de recerca del petit, que va caure diumenge per aquest estret orifici de més de 100 metres de profunditat. A més, el director de la Guàrdia Civil, Félix Azón, ha explicat aquest dimecres als periodistes abans de participar en un esmorzar a Madrid que s’ha comunicat a la família que "existeixen restes biològiques amb una altíssima possibilitat que siguin del nen". "Això ens porta a confirmar l’estratègia de succionat del pou per provar d’assolir el lloc on es troba el menor", ha prosseguit Azón, que no obstant això ha insistit que es mantenen la resta d’opcions de rescat.

En les últimes hores s’han iniciat treballs alternatius, en concret la construcció de dos túnels, un de paral·lel al pou i un altre d’oblic, per intentar arribar al lloc on es creu que es troba Julen a uns 80 metres de profunditat.

tracking