SEGRE

Continuen la recerca del petit Julen a Màlaga amb nova maquinària pesada

Continuen la recerca del petit Julen a Màlaga amb nova maquinària pesada

Continuen la recerca del petit Julen a Màlaga amb nova maquinària pesadaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cinc dies després que el nen Julen caigués al fons d’un pou a la localitat malaguenya de Totalán, els equips de rescat continuen aquest divendres els treballs per acabar la plataforma des de la qual emprendre la perforació d’un túnel vertical que permeti accedir al petit.

A la zona segueix sense parar, dia i nit, el tràfec de persones i vehicles per al moviment de la terra i aquest matí s’ha incorporat nova maquinària pesada a les tasques.

La previsió és que en les pròximes hores finalitzin els treballs a la plataforma, en assolir els 30 metres de profunditat previstos, i pugui començar la perforació del primer túnel paral·lel al pou de més de 100 metres i 25 centímetres d’ample on va caure el nen diumenge passat.

El delegat del Col·legi de Camins i Canals de Màlaga, Ángel García, va explicar ahir que una vegada que es comenci aquest divendres la perforació, s’estudiarà la manera de compatibilitzar-la amb la possible continuïtat de la succió al pou on va caure el menor.

Encara que es començarà amb un dels túnels verticals, es comptarà amb una segona perforadora per començar l’altre quan els tècnics ho determinin. També, davant de la possibilitat que es registrin pluges en els propers dies, es construiran rases per a un possible drenatge de l’aigua caiguda.

tracking