SEGRE

POLÍTICA

Sánchez acusa el PP de tornar "al seu més mal passat" al costat de la ultradreta

Clausura a Las Palmas la Conferència Municipal dels socialistes de Gran Canària

Sánchez acusa el PP de tornar

Sánchez acusa el PP de tornar "al seu més mal passat" al costat de la ultradretaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Govern, Pedro Sánchez, ha acusat avui dissabte el PP de Pablo Casado de voler tornar "al seu pitjor passat" i de "fondre’s amb la ultradreta, que és la que "els marca el pas i el full de ruta".

Sánchez ha clausurat a Las Palmas la Conferència Municipal dels socialistes de Gran Canària, on ha arremès contra el "nou" PP, perquè si abans era un partit que arribava "tard, a ròssec i malament" a reformes com l’avortament, el divorci o el matrimoni entre persones del mateix sexe, ara "no volen ni arribar".

"És que volen tornar enrere. Aquest és el canvi el PP, tornar al seu pitjor passat", ha proclamat entre aplaudiments dels assistents a la conferència, capitanejats pel líder del PSOE de les Canàries, Ángel Víctor Torres.

En el mateix moment en què a Madrid l’expresident del Gobierno José María Aznar es dirigia a l’auditori en la Convenció Nacional del PP, Pedro Sánchez ha apuntat des de Las Palmas que no se sap si aquesta cita dels populars és "per fundar-se" o "per refundar-se".

"De moment el que fan és fondre’s amb la ultradreta, que és qui li marca el pas i el full de ruta," ha rematat.

tracking