SEGRE

TRAGÈDIA CARBURANTS

Gairebé 70 morts a l’esclatar un conducte de combustible

Al centre de Mèxic, mentre recollien el carburant que sortia per una fuga || El nombre de ferits ascendeix a 76 persones

Investigadors al lloc en què es va produir l’explosió mortal a Mèxic, ahir.

Investigadors al lloc en què es va produir l’explosió mortal a Mèxic, ahir.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Almenys seixanta-sis persones van morir i setanta-sis van resultar ferides ahir per l’explosió d’un conducte de combustible al municipi mexicà de Tlahuelilpan, situat al centre del país. La tragèdia va tenir lloc mentre centenars de persones recollien el combustible que sortia des de divendres a través d’una fuga de la canalització. En aquest sentit, el president mexicà, Andrés Manuel López Obrador, va instar els ciutadans a no arriscar-se a robar combustible per evitar un nou succés similar.

Mèxic acumula un important historial d’explosions de combustible per aquesta raó. En aquest sentit, una explosió en una presa clandestina de San Martín Texmelucan, al central estat de Puebla, va deixar vint-i-nou persones mortes el desembre del 2010. De fet, ahir mateix, els bombers van haver d’intervenir en un altre incendi declarat en un conducte de combustible de l’empresa estatal Petróleos Mexicanos a la ciutat de Querétaro, originat en una presa clandestina d’hidrocarbur.

El Govern de Pedro

Sánchez

va fer arribar ahir les seues condolences als familiars de les víctimes de la tragèdia.

tracking