SEGRE

POLÍTICA

Vox afirma que el PP de#Casado li copia els discursos i "fins els eslògans"

Assegura que el PP de Casado està "segrestat" davant del que ha denominat "la imposició de la ideologia de gènere"

Vox afirma que el PP de#Casado li copia els discursos i

Vox afirma que el PP de#Casado li copia els discursos i "fins els eslògans"EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El secretari general de Vox, Javier Ortega, ha assegurat a Zamora que el PP de Pablo Casado és "el mateix de sempre" però "amb maquillatge" i ha afirmat que els populars "copien" al seu partit els discursos i "fins als eslògans".

Ortega ha declarat als periodistes que a diferència d’ells, el PP no és creïble perquè "una cosa és el que es diu i una altra el que es fa" i els populars no van fer "res" quan van tenir majoria absoluta en el Govern i ara "ens volen convèncer que perquè ha canviat el president les coses canviaran".

Sobre això, va posar com un dels exemples que no han canviat és que el PP de Casado està "segrestat" davant del que ha denominat "la imposició de la ideologia de gènere" que ha comprovat en les negociacions a Andalusia, on els populars no li han permès que es mogui ni un àpex la política sobre aquesta matèria.

Ha assegurat a més que, a diferència del seu partit, el PP no vol reduir la "despesa política innecessària" i ha assegurat que els populars, igual com el PSOE a Andalusia abans de les últimes eleccions, tenen els seus "xiringuitos particulars" en comunitats autònomes, diputacions provincials i ajuntaments.

En les seues crítiques al PP, Ortega també s’ha referit a la política lingüística, matèria en la qual a l’hora de permetre als pares que els seus fills puguin estudiar espanyol Vox "no té cap tipus de restriccions".

Tanmateix, segons el secretari general de la formació d’ultradreta, el president de Galícia, Alberto Núñez Feijóo, fa "el contrari" i el PP de les Balears està "abocat en el pancatalanisme".

Per a Ortega, el PP té "motxilles" i "hipoteques" que fan que no sigui un partit lliure i que es mogui per "conveniències electorals" mentre que el seu partit es mou "per principis".

El número dos de Vox ha admès que per al seu partit ja ha començat la campanya electoral a les eleccions municipals i autonòmiques.

També ha assenyalat que encara que han titllat el seu partit de racista i xenòfob pretén que la població immigrant que té la seua situació regularitzada pugui trobar feina al sector agrari com a manera de lluitar contra la despoblació en províncies com Zamora.

Ortega ha fet aquestes declaracions abans de participar en un acte del partit en un hotel de la ciutat, on s’han concentrat a les seues portes una trentena de persones contràries a aquesta formació que han corejat crits de "fos els feixistes de Zamora".

Vox afirma que el PP de#Casado li copia els discursos i

Vox afirma que el PP de#Casado li copia els discursos i "fins els eslògans"EFE

tracking