SEGRE

CATALUNYA

Rivera: "Puigdemont és molt gran. No entenc la seua lògica"

No entén la seua "lògica" de recórrer davant d’un tribunal espanyol quan és un escapat de la justícia espanyola

Rivera:

Rivera: "Puigdemont és molt gran. No entenc la seua lògica"EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de Ciudadanos, Albert Rivera, ha admès aquest dimarts que es queda sense paraules davant de les actuacions de l’expresident català Carles Puigdemont i que no entén la seua "lògica" de recórrer davant d’un tribunal espanyol quan és un escapat de la justícia espanyola: "La veritat és que és molt gran".

"Ja no sé què opinar. Si li digués el que penso, li anava a donar un bon titular. No ho dic, perquè m’escalfo", ha respost Rivera en ser preguntat en un esmorzar informatiu pel recurs d’empara presentat per Puigdemont davant del Tribunal Constitucional contra la Mesa del Parlament.

El líder de Cs ha considerat "surrealista" l’actitud de Puigdemont i li ha demanat que torni a Espanya i "doni la cara com els seus companys", perquè "si un està disposat a cometre delictes, haurà d’estar disposat a donar la cara davant dels tribunals".

I s’ha adreçat expressament a l’expresident de Catalunya: "Puigdemont, si ens està veient i escoltant, torni a Espanya. Tranquil, són jutges, aquí es jutja la gent en democràcia i si no ha comès delictes, no té per què témer"

Segons la seua opinió, si decideix continuar fora d’Espanya és que "potser al final ells mateixos saben que han donat un cop d’Estat i que no poden tornar".

tracking