SEGRE

TRANSPORT CONFLICTE

Madrid regularà les VTC segons la seua distància amb els clients

Els taxistes seguiran en vaga al veure l’acord insuficient

Desenes de taxis estacionats a les portes del recinte firal d’IFEMA, on se celebra Fitur.

Desenes de taxis estacionats a les portes del recinte firal d’IFEMA, on se celebra Fitur.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Comunitat de Madrid i l’ajuntament van acordar ahir un esborrany per tal de regular els vehicles de lloguer amb conductor (VTC), que donen servei a través de plataformes com Uber i Cabify, que tindrà en compte la distància entre el cotxe que es demana i el client que el sol·licita en comptes d’obligar a contractar amb un temps d’antelació.

Tanmateix, quan ahir es complia la cinquena jornada d’aturada indefinida, el president de la Federació Professional del Taxi de Madrid, Julio Sanz, va qualificar de “totalment insuficient” l’esborrany anunciat pel president de la Comunitat de Madrid, Ángel Garrido, i l’alcaldessa de la capital, Manuela Carmena, per la qual cosa el sector del taxi continua en una vaga indefinida.

Les empreses de VTC preparen acomiadaments massius, uns 2.600, només a partir de dimarts vinent

Ahir mateix, els taxistes van efectuar una marxa lenta per la ciutat i van provocar importants problemes de mobilitat al centre de la capital espanyola.

Per la seua part, els conductors de VTC de Barcelona concentrats a l’avinguda Diagonal van efectuar una marxa fins a la plaça Sant Jaume per exigir la paralització del decret llei que regularà el sector.

Així mateix, preveuen seguir concentrats a la Diagonal fins dimarts si el Govern català no modifica la seua posició sobre el decret llei que aprovarà aquell dia. Les empreses de VTC van anunciar que ja preparen acomiadaments massius.

tracking