SEGRE

PANORAMA

Mata la seua parella a Sevilla i s'entrega a la Policia

Hauria colpejat amb una destral la dona, de 68 anys || Demanen reobrir el judici per la mort de Marta del Castillo

Manifestació convocada per la família de Marta del Castillo per demanar la repetició del judici.

Manifestació convocada per la família de Marta del Castillo per demanar la repetició del judici.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 68 anys va ser detingut ahir després de confessar que havia matat amb una destral la seua actual parella, una dona de 69 anys, a la localitat sevillana de Dos Hermanas.

Fonts municipals van informar que, cap a les 17.00, el 112 va rebre la trucada d’un home que confessava haver matat la seua dona en un habitatge situat al carrer Cepeda, a la barriada de Las Portadas de la localitat natzarena.

Per això, segons va confirmar també el 112, el centre coordinador va donar avís als efectius de Policia Nacional, Policia Local i als serveis sanitaris. A més, el 112 va indicar que la filla de la víctima també va trucar per alertar del succés.

Així, des del Consistori natzarè van apuntar que, pel que sembla, el crim es va produir després d’una discussió. Per això, sempre segons les esmentades fonts municipals, l’home va ser detingut i traslladat a la comissaria la localitat.

Des de l’ajuntament van precisar que no constaven denúncies prèvies per violència masclista ni al registre de la Policia Nacional, Policia Local ni a la delegació d’Igualtat municipal. La parella tenia tres filles majors d’edat. D’altra banda, unes 4.000 persones van participar ahir, al costat de la família de Marta del Castillo, en una manifestació que va recórrer el centre de Sevilla per reivindicar que es repeteixi el judici per l’assassinat de la jove el 24 de gener del 2009.

tracking