SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Un home decapita la seua parella i es llança per la finestra a Reus

Els Mossos d’Esquadra troben el cos de la víctima amb altres signes de violència || Cala foc al cotxe del seu marit a Manacor, després que aquest la maltractés

Imatge d’arxiu d’un cotxe dels Mossos d’Esquadra.

Imatge d’arxiu d’un cotxe dels Mossos d’Esquadra.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home va decapitar ahir la seua dona al pis que compartia la parella a Reus. L’autor del crim es va llançar al buit després de l’agressió i va quedar en estat crític. Hores després, va morir a l’hospital Joan XXIII de Tarragona capital. Els Mossos d’Esqudra van trobar cos de la dona decapitat i amb altres signes de violència. Els equips d’emergències i els Mossos van ser rebre l’alerta ahir de veïns del carrer Argentera de Reus després que l’home es tirés pel balcó del domicili. Quan van arribar, els agents van trobar l’home a terra i envoltat d’un gran bassal de sang. Malgrat tot, encara es trobava amb vida, però va morir a l’hospital Joan XXIII de Tarragona per les ferides de l’impacte. Al pujar a l’habitatge, els Mossos van trobar el cos sense vida de la dona decapitat i amb més ferides al cos. No obstant, l’autòpsia ha d’aclarir si aquests signes de violència havien estat post mortem o abans de la mort.

La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d’Esquadra del Camp de Tarragona ha obert una investigació per tal d’aclarir totes les circumstàncies d’aquest crim. Tot apuntava que va ser un assassinat masclista i que la víctima tenia entre disset i divuit anys, igual que l’assassí. Al tancament d’aquesta edició, es desconeixia la identitat dels dos.

D’altra banda, una parella va ser detinguda ahir a Manacor (Mallorca) després que la dona calés foc al cotxe del seu marit, acusat de maltractar-la i detingut per aquest motiu. Ella va ser arrestada per haver provocat l’incendi, en el qual el maltractador va patir cremades de primer grau. Segons la Policia Local de Manacor, la dona va calar foc al cotxe després que la seua parella li pegués.

D’altra banda, la Policia local de Gijón va detenir ahir un home de quaranta anys i nacionalitat espanyola, R.N.P, per haver agredit l’exparella “amb gran violència”. Així mateix, la Guàrdia Civil de Burgos va detenir un home de cinquanta-tres anys per un presumpte delicte d’assetjament sexual a la cuidadora de la seua mare. A Rubí, un home de trenta-dos anys, acusat de drogar i violar prostitutes, va ser condemnat a presó.

tracking