SEGRE

Els presos independentistes són traslladats a Brians per anar cap a Madrid

El dispositiu ha començat a les 5.46 hores

L'arribada del furgó de la Guàrdia Civil a la presó de Brians 2.

Els presos independentistes són traslladats a Brians per anar cap a MadridEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El dispositiu del trasllat dels polítics independentistes presos cap a Madrid s’ha iniciat a les 5,46 hores amb el desplaçament de tots ells cap al centre penitenciari de Brians, del qual partiran cap a la capital espanyola. Fonts del departament de Justícia han informat de l’inici d’aquest dispositiu, que han iniciat els mossos d’esquadra i que reprendrà la Guàrdia Civil una vegada que tots ells estiguin ja en el centre de Brians.

Els nou presos del procés seran així reagrupats a Brians-2 des de les presons de Lledoners de Sant Joan de Vilatorrada (Barcelona), Puig de les Basses de Figueres (Girona) i Mas Enric de El Catllar (Tarragona).

Una vegada el vehicle de la Guàrdia Civil arribi a Madrid, l’exvicepresident de la Generalitat Oriol Junqueras, els exconsellers Raül Romeva, Josep Rull, Jordi Turull i Joaquim Forn i els activistes Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, que en els últims mesos han romàs tancats a Lledoners, ingressaran a la presó madrilenya de Madrid V (Soto del Real).

Per la seua part, l’expresidenta del Parlament Carme Forcadell, presa fins ara a Mas Enric, i l’exconsellera Dolors Bassa, a Puig de les Basses, seran traslladades a Madrid I d’Alcalá de Henares.

Furgonetes dels Mossos d'Esquadra surten de la presó de Lledoners transportant a l'exvicepresident de la Generalitat Oriol Junqueras, els exconsellers Raül Romeva, Josep Rull, Jordi Turull i Joaquim Forn i els activistes Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, al centre penitenciari de Brians, del qual partiran cap a la capital espanyola

Els presos independentistes són traslladats a Brians per anar cap a MadridEFE

tracking