SEGRE

PARTITS POLÍTICA

Sánchez crida a votar el 26-M per evitar tornar a l’Espanya del franquisme

Cs, per un acord previ constitucionalista

Sánchez posa per a un ‘selfie’ abans del míting a Saragossa.

Sánchez posa per a un ‘selfie’ abans del míting a Saragossa.PSOE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Govern central, Pedro Sánchez, va fer ahir una crida a tots els socialistes, però també als qui comparteixen els valors col·lectius de la socialdemocràcia, perquè el proper 26 de maig no es quedin a casa i vagin a votar, “a defensar l’Espanya actual davant de la que ens van obligar a ser durant quaranta anys”. La gira que està fent per Espanya per presentar els candidats socialistes a les municipals i autonòmiques el va portar ahir a Saragossa, on ha participat en un míting amb el vicepresident primer de la Comissió Europea (CE) i candidat socialista a presidir la UE, Frans Timmermans; la candidata a l’alcaldia de la ciutat, Pilar Alegría, i l’aspirant a revalidar el càrrec de president d’aquesta comunitat, Javier Lambán. Sánchez es va mostrar dur amb les opcions d’ultradreta: “Ja la tenim aquí, sabíem que existia però ara és evidentment visible”, va dir.

Per la seua part, el president de Ciutadans, Albert Rivera, es va mostrar partidari d’“un compromís previ entre els partits constitucionalistes” de cara a les eleccions autonòmiques del mes de maig a Navarra. De fet, es va mostrar confiat que, després de les eleccions del maig, els escons de la seua formació “formaran part d’una majoria de govern constitucionalista a Navarra”.

El líder del PP gallec es reivindica: “A més de dir visca Galícia i visca Espanya, cal saber governar”

D’altra banda, el president de la Xunta i del PPdeG, Alberto Núñez Feijóo, va llançar un missatge a la resta de forces polítiques que es presentaran a les pròximes eleccions municipals i va afirmar que, “a més de dir visca Galícia i visca Espanya, cal saber governar”. “Nosaltres, a diferència de la resta, tenim una resposta”, va dir a l’acte de presentació dels candidats del seu partit als comicis locals del mes de maig a Santiago de Compostel·la.

tracking