SEGRE

EMPRESA POLÈMICA

El propietari d'Amazon denuncia el “xantatge” d'un tabloide pro Trump

Afirma que les filtracions sobre la seua vida es deuen a la línia crítica del ‘Washington Post’, que és de la seua propietat ||

El propietari d’Amazon, Jeff Bezos.

El propietari d’Amazon, Jeff Bezos.JEFF BEZOS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El propietari d’Amazon, Jeff Bezos, va acusar ahir el tabloide nord-americà The National Enquirer, favorable a Trump, de fer-li xantatge de publicar missatges de text i fotografies íntimes amb l’objectiu que posi fi a la investigació privada que ha encarregat sobre l’origen de la informació que va publicar el passat 9 de gener aquest mitjà sobre la seua relació extramatrimonial amb l’expresentadora de televisió Lauren Sánchez. La filtració va arribar dies després que Bezos anunciés que es divorcia de la seua esposa. La Fiscalia Federal va anunciar ahir, a més, que investiga el suposat xantatge

Arran d’aquesta informació, Bezos va contractar diversos investigadors privats per determinar l’origen de la filtració. Segons la versió de l’amo d’Amazon, el president de l’empresa propietària del tabloide, David Pecker, el va amenaçar de publicar més material perquè deixés d’investigar. “Per descomptat que no vull que es publiquin fotos personals, però tampoc no vull participar en les seues conegudes pràctiques d’extorsió, favors polítics, atacs polítics i corrupció”, va sostenir Bezos.

‘The National Enquirer’ va treure a la llum un afer de Bezos just després que anunciés el seu divorci

A banda de posar fi a la investigació sobre la filtració, segons els correus publicats per Bezos, Pecker també li exigia una rectificació sobre les seues declaracions sobre que l’origen de la cobertura “tenia motivacions polítiques o influències polítiques”. En aquest sentit, l’amo d’Amazon va insinuar que l’origen de les publicacions en contra seu pot estar en la cobertura que fa The Washington Post, també de la seua propietat, crític amb la presidència de Donald Trump i també sobre la relació entre els nord-americans i l’Aràbia Saudita. El propietari de The National Enquirer ja va ser investigat pels tribunals dels Estats Units per col·laborar durant les eleccions a la Casa Blanca del 2016 amb la campanya presidencial del que va ser vencedor dels comicis, Donald Trump. Així mateix, segons Bezos, Pecker també té interessos a l’Aràbia Saudita.

Bezos va vetar un anunci de la seua empresa al sortir-hi la seua amant ?L’amo d’Amazon, Jeff Bezos, va prohibir l’emissió d’un anunci d’Amazon que estava programat per a la final de la Superbowl perquè hi havia participat la seua amant, Lauren Sánchez. Celebrat diumenge, aquest és un dels grans esdeveniments esportius de l’any als Estats Units, en el qual els espais publicitaris són especialment cars a causa del nombre d’espectadors, que sobrepassa els 100 milions de persones. No obstant, els assessors de Bezos li van recomanar que l’espot no sortís a la llum per si en el futur podia perjudicar el seu procés de divorci, ja que la relació extramatrimonial va començar abans de la separació. Bezos es va casar amb la seua fins ara esposa, Mackenzie Bezos, en règim de separació de béns, per la qual cosa la seua fortuna s’haurà de dividir.

tracking