SEGRE
CDR Catalunya

Els CDR tallen l'AP-7 i la Gran Via a Barcelona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Comitès de Defensa de la República (CDR) han interromput el trànsit amb la crema de pneumàtics a primera hora d’aquest dimarts a l’autopista AP-7 en punts de Girona i Barcelona i a l’eix transversal C25, així com a la Gran Via de la capital catalana.

Segons ha informat el Servei Català de Tránsit, a les vuit del matí romania tallada l’AP-7 entre els punts quilomètrics 102 i 104, a l’altura de Sant Celoni (Barcelona), i es mantenien retencions entre aquesta última localitat i Hostalrich (Ginera), on també els CDR havien interromput el trànsit.

Així mateix, els grups independentistes estan protestant pel judici del "procés" que s’inicia aquest dimarts al Tribunal Suprem a la Gran Via de la capital catalana a l’altura de la plaça de les Glòries, la qual cosa provoca importants retencions a l’entrada a Barcelona des de la zona del Maresme. També s’han cremat pneumàtics en l’eix transversal C25, que ha quedat tallat passades les 7,35 hores del matí a l’altura de Santa María D'Oló (Barcelona).

Per la seua part, la Guàrdia Urbana de Barcelona informa de problemes de trànsit a la calçada central de la Diagonal en ambdós sentits a l’altura de Plaça de Reina María Cristina (Les Corts) per una concentració de persones.

tracking