SEGRE

Comença la segona jornada del judici del 'procés' amb el torn del fiscal

També intervindran les altres dos acusacions personades, l’Advocacia de l’Estat i Vox

Comença el judici del 'procés' al Tribunal Suprem

Comença el judici del 'procés' al Tribunal SupremRTVE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La segona sessió del judici pel procés independentista català ha començat passades les deu del matí al Tribunal Suprem amb el torn de la Fiscalia per respondre als al·legats que ahir van fer les defenses. Els fiscals Javier Zaragoza i Javier Cadena representen el Ministeri Públic en aquesta primera fase del judici, en la qual també intervindran les altres dos acusacions personades, l’Advocacia de l’Estat i Vox.

Per part de la Fiscalia, ha començat la intervenció Javier Zaragoza encara que ha advertit que també parlés el seu company.

La Fiscalia acusa la major part dels acusats d’un delicte de rebel·lió i sol·licita condemnes de fins 25 anys de presó per a ells, en concret per a l’exvicepresident de la Generalitat Oriol Junqueras, a qui atribueix la responsabilitat més gran|important de l’ocorregut.

Una vegada que la Fiscalia, l’Advocacia de l’Estat i l’acusació popular de Vox es pronunciïn sobre les qüestions prèvies plantejades per les defenses, el tribunal decidirà com les resol: si sobre la marxa, si espera a la sentència o si atura el judici per analitzar-les. El previsible és que la vista continuï i arribi el torn de les declaracions dels acusats, el primer d’ells l’exvicepresident de la Generalitat Oriol Junqueras.

tracking