SEGRE

PARLAMENT POLÍTICA

CatECP tanca la porta a més reunions sobre els Pressupostos amb el Govern

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els comuns (CatECP) han rebutjat fer noves reunions amb el Govern per abordar els Pressupostos de la Generalitat del 2019 i consideren que és moment d’abordar el tema en un debat al Parlament. “Ja no estem a temps de reunions de despatxos a porta tancada, és el moment del debat en seu parlamentària”, van explicar fonts de CatECP.

Per aconseguir portar el debat dels comptes a l’esfera parlamentària, els comuns han demanat que el president de la Generalitat, Quim Torra, comparegui davant del ple i que el vicepresident i conseller d’Economia, Pere Aragonès, faci el mateix a la Comissió d’Economia.

Els comuns han estat el soci preferent que ha buscat el Govern per aprovar els Pressupostos, però fa dos setmanes van donar per suspesos els contactes, i les mateixes fonts assenyalen que no es plantegen reprendre’ls: “Ara és el moment del debat en seu parlamentària, ara és el moment de llums i taquígrafs.”

Per la seua banda, el grup parlamentari del PSC-Units ha registrat una petició de compareixença del president de la Generalitat, Quim Torra, perquè expliqui al Parlament per què no ha presentat encara els pressupostos.

tracking