SEGRE

POL?TIICA

Sánchez revela a les 10.00 hores la data de les eleccions generals

Sánchez revela a les 10.00 hores la data de les eleccions generals

Sánchez revela a les 10.00 hores la data de les eleccions generalsEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Govern, Pedro Sánchez, confirmarà aquest divendres l’avançament electoral i revelarà la data dels pròxims comicis generals, que podrien celebrar-se aquesta primavera, abans de les municipals, autonòmiques i europees del 26 de maig.

Sánchez té previst comparèixer a les deu del matí després de presidir una reunió extraordinària del Consell de Ministres convocada per a una hora abans.

El caràcter extraordinari de la reunió del Govern fa pensar que el president anunciarà també la dissolució de les Corts, que és prerrogativa seua escoltat al Consell de Ministres.

Encara que tots els membres del Gabinet assumeixen l’avançament electoral, continuen preparant algunes de les seues mesures promeses, inclosos projectes legislatius que poden decaure si es dissolen aviat les Corts.

Després del consell extraordinari i la compareixença de Sánchez es farà la reunió ordinària del Govern en la qual s’abordarà l’ordre d’exhumació de les restes de Francisco Franco.

No serà l’única mesura, perquè fonts del Ministeri d’Educació han confirmat també que anirà al Consell l’aprovació del projecte de llei educativa amb què es pretén derogar la Lomce.

tracking