SEGRE

INCENDI INVESTIGACIÓ

Detingut el cap de voluntaris pel foc a Cantàbria

Acusat de provocar l’incendi més gran

El detingut, amb el president de Cantàbria, Miguel Ángel Revilla.

El detingut, amb el president de Cantàbria, Miguel Ángel Revilla.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap dels voluntaris de Protecció Civil de Ramales de la Victoria, Luis T., va ser detingut dimecres a la nit per la Guàrdia Civil com a presumpte autor de l’incendi que va afectar la serra de La Alcomba d’aquest municipi càntabre. Ahir va ser posat en llibertat a l’espera de passar a disposició judicial.

L’home, de 26 anys i establert a Santander, va ser detingut i interrogat, acompanyat del seu advocat, per la Guàrdia Civil a les seues dependències de Ramales de la Victoria i lloc en llibertat amb càrrecs, segons van apuntar fonts policials. Feia tres anys que pertanyia a l’agrupació municipal de voluntaris de Ramales de la Victoria, de la qual era ara el responsable. Després de la seua detenció, agents de la Guàrdia Civil van escorcollar el seu domicili, on van trobar metxes de combustió retardada que, suposadament, hauria utilitzat per iniciar el foc.

Després de la detenció, ningú vol parlar d’aquest jove a Ramales de la Victoria i també prefereixen callar els seus companys d’altres agrupacions de voluntaris, però, amb la petició expressa que no siguin citats, algunes persones vinculades a aquest home reconeixen que “anava de protagonista”.

tracking