SEGRE

TERRORISME SÍRIA

Uns 260 membres d’Estat Islàmic es neguen a entregar-se a Síria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Al voltant de 260 integrants d’Estat Islàmic continuen a l’últim enclavament que controla el grup jihadista a l’est de Síria i es neguen a entregar-se a les Forces Democràtiques Sirianes (FDS), segons va informar ahir l’Observatori Sirià per als Drets Humans.

L’organisme, amb seu a Londres i informants al país àrab, van assenyalar que els jihadistes es troben atrinxerats en una petita zona de la localitat d’Al-Baghuz. La negativa d’aquests milicians a entregar-se i a continuar amb els combats es produeix després de l’evacuació de prop de 2.000 persones, entre elles 150 combatents de l’EI que van ser entregats a les autoritats iraquianes.

El jihadista Fabien Clain, artífex dels atemptats de París, va morir ahir en un bombardeig a Síria

D’altra banda, el jihadista francès Fabien Clain, que va reclamar en nom d’Estat Islàmic els atemptats de novembre del 2015 a París, va morir ahir en un bombardeig a Síria, segons va informar la cadena de televisió francesa BMF TV.

Fabien Clain, de 41 anys, hauria mort com a conseqüència d’un atac aeri liderat pels Estats Units a l’últim bastió d’Estat Islàmic.

tracking