SEGRE

SUCCESSOS CATALUNYA

Dos morts en un incendi en un habitatge de Barcelona

El foc es va produir en un edifici d’onze plantes a les Corts

Estat en el qual va quedar la façana de l’edifici després de l’incendi.

Estat en el qual va quedar la façana de l’edifici després de l’incendi.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos persones van morir ahir en un incendi en un edifici d’onze plantes de l’avinguda Xile al barri de les Corts de Barcelona. Al principi s’havia informat que les dos persones havien resultat ferides greus però, finalment, els serveis d’emergència van anunciar la seua mort. El sinistre no va provocar més ferits.

Segons van informar els Bombers de Barcelona, l’incendi es va declarar en un pis de la quarta planta del número 42 de l’avinguda Xile cap a les 7.30 d’ahir i en l’extinció van treballar fins a onze dotacions de bombers. Els morts eren un matrimoni format per un home de 74 anys i una dona de 65 i eren molt coneguts al barri de les Corts.

El cap de la Unitat de Suport Tècnic de Bombers de Barcelona, Antonio Cabeza, va dir que la causa de la mort de les dos víctimes podria ser per inhalació de fum, ja que el pis ha quedat totalment calcinat. Els bombers van evacuar parcialment l’edifici per precaució i van confinar la resta de veïns. Cabeza també va precisar que els bombers van revisar l’estructura de l’edifici i que no ha registrat danys, a excepció del pis calcinat, i que els veïns podran tornar gradualment als seus habitatges.

Hores després que els cossos d’emergència extingissin el foc, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el president de la Generalitat, Quim Torra, van visitar el lloc de l’incendi i van agrair la seua tasca als serveis d’emergència.

tracking