SEGRE

La Crida descarta presentar-se al 28-A si no hi ha llista unitària independentista

L'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont.

La Crida descarta presentar-se al 28-A si no hi ha llista unitària independentistaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Crida Nacional per la República -el moviment impulsat per Jordi Sànchez, Carles Puigdemont i Quim Torra- ha descartat presentar-se a les eleccions generals del 28 d’abril si no hi ha una llista unitària independentista, una cosa que en aquests moments sembla inviable pel rebuig d’ERC.

"Si participem en una o una altra candidatura això podria condicionar el nostre objectiu com a organització, que és ser un espai d’unitat i transversal," ha assenyalat aquest dimecres en roda de premsa el secretari general de la formació, Toni Morral.

Ha estat hores després que es coneguessin els resultats d’una consulta interna de la formació, en la qual més del 90 % de les seues bases van apostar per presentar-se als comicis del 28 d’abril en confluència amb altres organitzacions sobiranistes.

El que encara no ha decidit La Crida és quin paper jugarà durant la campanya, ni si donarà suport explícit a alguna candidatura, una cosa que ha considerat "poc probable", fins i tot en cas que alguns dels seus dirigents s’integressin a llistes com la que puguin articular PDeCAT i JxCat.

tracking