SEGRE

POLÍTICA COMICIS GENERALS

PP i Cs volen impedir els 'divendres socials' de Sánchez

Demanen mesures a la Junta Electoral || El líder socialista insisteix que continuarà governant fins a l’últim minut

Polèmic cartell - Podem va publicar ahir un cartell per anunciar la tornada a l’arena política del seu líder, Pablo Iglesias, que ha suscitat crítiques per suposada exaltació d’una figura masculina. Iglesias es va disculpar i va qualificar ...

Polèmic cartell - Podem va publicar ahir un cartell per anunciar la tornada a l’arena política del seu líder, Pablo Iglesias, que ha suscitat crítiques per suposada exaltació d’una figura masculina. Iglesias es va disculpar i va qualificar ...EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Partit Popular i Ciutadans van sol·licitar ahir a la Junta Electoral Central (JEC) suspendre les rodes de premsa posteriors al Consell de Ministres durant la campanya electoral per als comicis generals del 28 d’abril, en el que pugui referir-se a “mesures electoralistes” amb l’aprovació dels decrets llei que preveu el Govern de Pedro Sánchez, que aquest ha anomenat “divendres socials”.

També van reclamar suspendre qualsevol “classe de publicitat i divulgació, pels mitjans que siguin,” que es doni a l’aprovació d’aquestes normatives, ja que el PP considera que és un acte prohibit per la Llei Orgànica del Règim Electoral General.

L’exportaveu del PSOE demana la baixa com a militant per discrepàncies sobre Catalunya

Pedro Sánchez, pel seu costat, va advertir que pensa continuar governant “fins a l’últim minut d’aquesta legislatura” i continuarà prenent les mesures socials que PP i Ciutadans han “obstaculitzat” durant mesos al Congrés i el Govern aprova ara mitjançant reials decrets llei. En un míting a Vitòria va assenyalar que entre aquestes mesures hi haurà recuperar el subsidi d’atur per a aturats majors de 52 anys.

Pel seu costat, el líder taronja, Albert Rivera, va assegurar ahir que si el seu partit guanya els comicis generals impulsarà una llei per garantir que els autònoms i autònomes que tinguin un fill no paguin la quota durant els dos anys posteriors al naixement, i fins un any més si realitzen la seua activitat al món rural.

En un altre ordre de coses, l’exportaveu del grup socialista al Congrés dels Diputats Soraya Rodríguez va sol·licitar ahir la baixa com a militant del PSOE de Valladolid, amb crítiques cap a la postura del seu partit respecte a la situació a Catalunya. Rodríguez afirma que la seua decisió ve d’una “discrepància profunda”.

tracking