SEGRE

Concentracions feministes provoquen talls de trànsit en punts de Barcelona

Els talls afectaven la Diagonal, la Meridiana, Fabra i Puig, la plaça Cerdà, la Rambla Badal, la plaça Lesseps i la Travessera de Dalt i la circulació ja està normalitzada

Concentracions feministes provoquen talls de trànsit en punts de Barcelona

Concentracions feministes provoquen talls de trànsit en punts de BarcelonaArran

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els talls amb motiu de la vaga feminista del 8-M que afectaven diversos punts del trànsit de la ciutat de Barcelona ja s'han aixecat, segons informa la Guàrdia Urbana, d'aquesta manera, el trànsit s'ha normalitzat a l'avinguda Diagonal a l'alçada del Palau de Pedralbes, entre l'avinguda Meridiana i Fabra i Puig, a la plaça Cerdà amb la rambla Badal i a la plaça Lesseps amb la Travessera de Dalt. En el tall de la Meridiana, unitats dels Mossos han desallotjat les manifestants, segons ha informat Arran a través de Twitter. També hi ha hagut un tall a la Gran Via amb el carrer Compte d'Urgell, segons TMB, també ja normalitzat Els talls havien començat poc abans de les set i cinquanta minuts del matí i han obligat a fer desviaments. El tall de la Diagonal ha provocat cues a la B-23, segons el SCT.

A Girona, a primera hora del matí, un grup de manifestants han tallat durant aproximadament una hora l'entrada sud de la ciutat per la zona de l'Avellaneda.

tracking