SEGRE

POLÍTICA

Arrimadas, elegida cap de llista de Cs per Barcelona amb el 96% de suports

Un altre dels líders de Cs, el seu portaveu parlamentari, Juan Carlos Girauta, es presentarà per Toledo

Atansades, elegida cap de llista de Cs per Barcelona amb el 96% de suports

Atansades, elegida cap de llista de Cs per Barcelona amb el 96% de suportsEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, ha estat elegida cap de llista del partit per Barcelona per a les eleccions generals del 28 d’abril amb el 96 % dels vots de la militància en les primàries celebrades en aquesta província, en les quals han participat el 19 % dels afiliats.

Ciudadanos va començar aquest divendres a votar el seu últim bloc de primàries amb l’elecció del candidat a la Presidència del Govern, un mer tràmit per al seu líder, Albert Rivera, als "números un" en les 17 comunitats i als aspirants a quatre executius autonòmics per als comicis de maig, entre ells el de Castella i Lleó, l’únic que pot donar sorpreses.

En les primàries celebrades per elegir el cap de llista per Barcelona en les eleccions del 28 A han participat el 19 % dels militants, que s’han decantat per la candidatura d’Arrimadas amb 453 vots, la qual cosa suposa un suport del 96%.

Un altre dels líders de Cs, el seu portaveu parlamentari, Juan Carlos Girauta, es presentarà per Toledo, on ha rebut l’aval del 79% dels militants, amb 161 vots. En el seu cas, la participació ha estat del 49%.

tracking