SEGRE

PARTITS

La Crida avala que Jordi Sànchez es presenti amb JxCat a les generals

Més de 9.700 vots

La Crida avala que Jordi Sànchez es presenti amb JxCat a les generals

La Crida avala que Jordi Sànchez es presenti amb JxCat a les generalsEUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Crida Nacional per la República ha avalat aquest dissabte que el seu president i diputat de JxCat en el Parlament, Jordi Sànchez, es presenti com a número u de JxCat al Congrés en les eleccions generals.

En un comunicat aquest dissabte, aquesta formació ha informat que han obert una consulta telemàtica als associats, adherits i militants que ha durat 24 hores, i que "ha batut tots els pronòstics de participació", amb 9.751 vots.

La consulta, a petició de Sànchez, ha preguntat: "Consideres oportú que Jordi Sànchez encapçali la candidatura de JxCat per la circumscripció de Barcelona en el Congrés?", i ha tancat a les 19 hores.

El 'Sí' ha obtingut 7.932 vots, que representen un 81% del total, mentre que el 'No' ha obtingut 1.725, un 18%, i 94 persones han votat en blanc, un 1%.

La Crida ha qualificat d’"èxit" la xifra de participació, tenint en compte que, en aquesta ocasió, en lloc de tenir quatre dies per votar els associats han tingut 24 hores, i la votació s’ha anunciat de manera expressa.

tracking