SEGRE

POLITICA

Mauri critica la "inexistència de proves" de rebel·lió o sedició

El vicepresident d’Òmnium Cultural participa en una 'Botifarrada Suprema'

Mauri critica la

Mauri critica la "inexistència de proves" de rebel·lió o sedicióEUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri, ha criticat aquest dissabte la "inexistència de proves" dels delictes de rebel·lió o sedició que s’estan jutjant en el Tribunal Suprem (TS).

En declaracions als periodistes a Barcelona en participar en una 'Botifarrada Suprema' -que Mauri ha qualificat de protesta irònica-, també ha lamentat que en el judici pel procés sobiranista hi ha una "vulneració de drets fonamentals".

A més, ha assegurat que l’exdelegat del Govern en Catalunya Enric Millo -que va declarar en el judici com a testimoni- "ha demostrat la seua poca qualitat política i també humana mentint en el TS i també mentint a través de les xarxes socials tergiversant les paraules de Jordi Cuixart".

En un comunicat, l’entitat també ha informat que les 'Botifarrades Supremes' arriben després que el fiscal Jaime Moreno, en el seu interrogatori a Cuixart, li preguntés "insistentmente per les botifarres esmentades pel president d’Òmnium Cultural en un correu electrònic intern".

La 'Botifarrada Suprema' d’aquest dissabte s’ha fet coincidir amb una Assemblea General d’Òmnium al districte barceloní de Sant Martí, que ha servit per constituir oficialment una seu de l’entitat, de manera que tots els districtes de la capital catalana ja tenen seu i junta pròpies.

tracking