SEGRE

PANORAMA

Cs dóna suport per unanimitat a Rivera perquè sigui el candidat a la Moncloa

El líder de Cs, Albert Rivera, ahir, en un acte a València.

El líder de Cs, Albert Rivera, ahir, en un acte a València.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

No hi va haver sorpresa ahir al conèixer-se els resultats de les primàries organitzades per Ciutadans per elegir el candidat a la presidència del Govern central i Albert Rivera repetirà com a número 1 del partit taronja després d’haver aconseguit el 97% dels vots dels afilats. Així les coses, el mateix Rivera va assenyalar ahir que cal “fer fora Sánchez amb vots”. Així mateix, va dir no tenir “por ni dels espanyols ni de les urnes ni d’aquells que volen treballar pel seu país”. A més, va criticar PP i PSOE perquè, al seu entendre, viuen “en el passat” perquè parlen de franquisme i avortament.

D’altra banda, la líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, també va obtenir una victòria aclaparadora a les primàries del partit per designar el número 1 per Barcelona. Arrimadas va aconseguir el 96 per cent dels vots, mentre que el secretari general de Cs, José Manuel Villegas, va aconseguir el 73% dels sufragis a la província d’Almeria, per la qual cosa anirà també de cap de llista. Igualment, Juan Carlos Girauta es va imposar a les primàries de la província de Toledo i liderarà la candidatura a l’esmentada circumscripció.

En paral·lel, el candidat a l’alcaldia de Barcelona avalat per Cs, Manuel Valls, va enviar una carta a Rivera, Sánchez i Casado perquè no pactin “amb els populistes” després del 28-A.

tracking