SEGRE
Antoni Molons

Molons, suposadament "el tal Toni", rebutja declararRTVE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Tribunal Suprem ha començat passades les 10.05 hores la sessió del jucio del "procés" amb la citació d’Antoni Molons, actual secretari de Comunicació del Govern, que tanmateix s’ha acollit al seu dret a no declarar en estar investigat al jutjat d’Instrucció número 13 de Barcelona. Molons és suposadament "el tal Toni" al que s’han referit alguns dels testimonis per assenyalar la persona que els trucava per telèfon per fer-los encàrrecs relacionats amb els preparatius de l’1-O.

Un d’ells, el dissenyador Enric Vidal, es va arribar a reunir amb ell, però tampoc no el va reconèixer al cent per cent, sinó que quan el va veure per televisió va tenir la "suposició" que era ell.

Davant de la seua negativa, el tribunal ha cridat Teresa Trohías, directora de serveis del departament de Presidència el 2017, encarregada entre altres assumptes d’autoritzar la contractació menor del departament.

Posteriorment, serà el torn del major Josep Lluís Trapero, que tindrà el seu torn per replicar les acusacions de connivència amb l’1-O i defensar el paper dels Mossos, mentre segueix a l’espera de ser jutjat per rebel·lió a l’Audiència Nacional.

tracking