SEGRE

PARTITS COMICIS

Front Republicà farà política “de bloqueig” al Congrés

Diuen que no cediran al xantatge

Albano Dante Fachin, Guillem Fuster i Muriel Rovira, ahir.

Albano Dante Fachin, Guillem Fuster i Muriel Rovira, ahir.EUROOPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Poble Lliure, Som Alternativa i Pirates van donar ahir el tret de sortida a la coalició Front Republicà, amb la qual es presentaran de forma conjunta a les eleccions del pròxim dia 28 d’abril amb l’objectiu de fer una política de “bloqueig” al Congrés en defensa de l’autodeterminació i per “frenar la repressió” a Catalunya.

En una roda de premsa, Albano Dante Fachin, Guillem Fuster i Muriel Rovira van presentar el manifest fundacional, on es reivindica “construir un front comú que no cedeixi davant de qualsevol xantatge”. Fachin, de Som Alternativa, va afegir que la coalició no cedirà al “xantatge” de donar suport a un govern perquè vingui la dreta o la ultradreta. “El PSOE haurà d’elegir entre la dreta o la democràcia”, va remarcar. Front Republicà cerca avals per poder presentar-se a les eleccions i també configurar les seues llistes.

El portaveu de Poble Lliure, Guillem Fuster, va apuntar que algú pot plantejar que la coalició és un “salt al buit”, però “la candidatura que presentem omple aquest buit”. D’altra banda, Muriel Rovira, de Pirates de Catalunya, va assegurar que aquesta formació és “una opció útil i segura”.

tracking