SEGRE

POLÍTICA

Cs veu una 'vergonya' que el Govern segueixi amb simbologia i assenyala Cunillera

Ho ha dit el portaveu de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa

Cs veu una

Cs veu una "vergonya" que el Govern segueixi amb simbologia i assenyala CunilleraEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El portaveu de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa, ha titllat aquest dimarts de "vergonya" que el president Quim Torra no hagi retirat dels edificis de la Generalitat els llaços grocs i les estelades, i ha assenyalat la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera.

En una roda de premsa a la cambra catalana, Carrizosa ha dit que en la seua formació estaran "atents" al que faci el Govern presidit per Pedro Sánchez davant de la "desobediència" de Torra, i ha considerat que "fa una mica de pena" que hagi estat la JEC la que hagi "hagut d’involucrar l’Executiu en aquest assumpte.

Concretament, l’escrit de la JEC reclama a Cunillera que informi de les accions de Torra "a l’efecte de deduir, en el seu cas, les responsabilitats en què s’hagi pogut incórrer" per incomplir les esmentades ordres.

Carrizosa ha criticat que el president tingui "el desvergonyiment d’escudar-se" en la petició d’informes jurídics i que "es negui a acatar el que diu l’àrbitre". Així mateix, ha advertit que el requeriment de la JEC és "personal i intransferible", per la qual cosa ha avisat Torra que no pot "amagar-se darrere dels seus consellers".

tracking