SEGRE

SUCCESSOS ACCIDENTSUCCESSOS ACCIDENT

Tres joves morts i un de ferit a Irlanda del Nord

Durant la celebració de la diada de Sant Patrici || La causa podria haver sigut una allau a la porta d’una discoteca

La policia nord-irlandesa investiga les causes de l’incident.

La policia nord-irlandesa investiga les causes de l’incident.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos adolescents de 17 i un de 16 anys van morir diumenge a la matinada durant una de les celebracions del dia de Sant Patrici en un hotel de la localitat de Cookstown, a Irlanda del Nord. Dos dels joves van morir al lloc dels fets i un tercer va morir després de ser traslladat a l’hospital en estat greu. Un quart menor continua hospitalitzat amb pronòstic estable.

Segons va afirmar la policia nord-irlandesa, els joves podrien haver mort aixafats a causa d’un amuntegament ocorregut a la porta d’una discoteca situada a l’hotel Greenvale. El lloc és famós per acollir múltiples discoteques per a adolescents. La policia manté oberta una investigació per discernir les causes de l’incident, encara que l’assistent del comissari de les forces de l’ordre, Mark Hamilton, va afirmar que “les nostres primeres investigacions mostren que hi va haver un amuntegament a la porta principal de l’hotel. Sembla que hi havia una gran multitud de joves que espentejaven”.

Uns testimonis al lloc dels fets també van afirmar que es va produir una aglomeració d’unes 100 persones a la porta de l’hotel mentre esperaven per ingressar a un esdeveniment per celebrar la diada de Sant Patrici.

La policia nord-irlandesa investiga les causes de l’incident.

La policia nord-irlandesa investiga les causes de l’incident.EFE

tracking