SEGRE

EDUCACIÓ LABORAL

La borsa d'interins, sempre oberta per a inscripcions

L’experiència en educació no docent i el coneixement de llengües comptaran com a mèrits

Alumnes en seu primer dia de clase aquest curs.

Els professors demanen dignificar la seua professió en el Día Mundial del DocentEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La borsa de treball d’Educació per a personal interí estarà oberta tot l’any a partir de dilluns vinent. La conselleria vol flexibilitzar l’accés i fer el sistema “més útil” per poder reaccionar “amb rapidesa” a les necessitats de substitució i interinitat. Així ho va explicar ahir el conseller, Josep Bargalló, que creu que es dóna resposta a una petició del professorat que, alhora, beneficiarà tot el sistema. A més, s’incorpora l’experiència en educació no docent, l’acreditació com a director o monitor d’educació en el lleure, les Proves d’Aptitud Personal (PAP) o el coneixement de llengües entre els mèrits.

Avui comença el període de preinscripció escolar per a infantil, Primària i ESO, que finalitza el 9 d’abril

La resolució també preveu l’entrada a la borsa de graduats sense el màster de professorat però amb el compromís d’acabar-lo, una mesura que segons el conseller seguirà endavant sempre que sigui necessària. D’aquesta manera, la borsa passarà d’obrir-se només durant tres setmanes a començaments d’any a estar permanentment oberta. Així doncs, els candidats podran incorporar-se a la docència de forma immediata després d’haver obtingut el títol. D’altra banda, avui comença el període de preinscripció escolar per a Infantil, Primària i ESO, i finalitzarà el 9 d’abril.

Segons la previsió d’Educació, l’oferta inicial de P3 compta amb 3.926 alumnes, 54 més que l’any anterior, dels quals 1.274 són de Lleida ciutat, 72 menys. De fet, la capital guanyarà un grup. A primer d’ESO, l’oferta a la província és de 4.673 alumnes, 259 més, i a la capital és de 1.218, 84 més. La província guanyarà set grups, un dels quals a Lleida ciutat.

tracking