SEGRE

Detingut per ajudar a morir la seua dona, malalta terminal

L’home va reclamar que el Congrés aprovés una llei d’eutanàsia

Detingut per ajudar a morir la seua dona, malalta terminal

Detingut per ajudar a morir la seua dona, malalta terminalEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut a Madrid un home d’uns 70 anys per subministrar una substància per ajudar a morir la seua dona, de 61 anys i que patia una malaltia terminal irreversible, ha informat la Prefectura Superior de Policia de Madrid. La dona morta, segons han informat a Efe altres fonts de la investigació, és María José Carrasco, malalta des de fa tres dècades d’esclerosi múltiple, dependent del seu marit, qui va reclamar que el Congrés aprovés una llei d’eutanàsia.

Segons ha informat a Efe la Jefatura Superior de Policía de Madrid, la detenció va tenir lloc ahir a la tarda al domicili en el qual el matrimoni residia, situat al carrer de Federico Sainz de Robles, al districte madrileny de Moncloa-Aravaca.

Al lloc van acudir, poc abans de les tres de la tarda, els sanitaris del Summa que van confirmar la mort i van alertar la Policia que el marit li havia subministrat una substància per provocar la mort a la seua dona, que es trobava en fase terminal. De la investigació s’encarrega el grup V d’Homicidis de la Policia. El detingut es troba als calabossos de la comissaria de Tetuan i està previst que passi a disposició judicial aquest divendres.

tracking