SEGRE

MITJANS TRIBUNALS

El director de TVC es querellarà contra Rivera

Acusa el líder de Cs de calúmnia, injúria i incitació a l’odi a l’assegurar que a la cadena autonòmica es va dir “puta” a Inés Arrimadas, la qual cosa segons Sanchis és mentida

Arrimadas, en un acte davant la casa de Puigdemont a Waterloo.

Arrimadas, en un acte davant la casa de Puigdemont a Waterloo.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El director de la Televisió de Catalunya (TVC), Vicent Sanchis, va anunciar ahir la intenció d’interposar contra el secretari general de Cs, Albert Rivera, una sèrie de querelles per assegurar que a la cadena es va dir “puta” a la líder de la formació taronja, Inés Arrimadas. Sanchis va remarcar que, davant de les “mentides” bolcades sobre la televisió autonòmica, s’interposaran contra Rivera querelles per calúmnia, injúries i incitació a l’odi i va assegurar que ningú a la cadena no va insultar Arrimadas. Els fets ja van ser negats pel Consell Professional d’Informatius de TV3 aquesta setmana, que va exigir al líder la formació taronja que rectifiqués i a la direcció de la cadena que posés en marxa els mecanismes legals necessaris per defensar la seua integritat.

El director de TVC va assegurar durant la comissió de control de la CCMA al Parlament que “quan un dirigent polític assegura que es diu puta a Arrimadas, no queda més que la defensa legal”.

Per la seua part, el diputat de la formació taronja Nacho Martín Blanco va respondre davant de les amenaces de querella que “si volen querellar-se, facin-ho. Benvinguts a l’Estat de Dret. Ens defensarem amb arguments i veurem qui té raó”. També es va pronunciar Albert Rivera, que va avisar Sanchis a través d’un vídeo publicat via Twitter que, si arriba a president del Govern després de les eleccions generals, TV3 no rebrà diners públics si “es continua insultant el poble espanyol”. “Si governem se li acaba el chollo”, va assegurar.

Rivera també va afirmar que les seues querelles són per “dir la veritat”, ja que segons el seu criteri TV3 manipula, i va convidar Sanchis a tenir un “cara a cara” per debatre sobre el contingut dels mitjans públics catalans en el qual li explicaria totes les manipulacions que, al seu parer, fa TV3.

tracking