SEGRE

ELECCIONS PRECAMPANYA

Borràs a ERC: "Què més ha de passar per anar junts?"

Reflexió de la número 2 de JxCat

Puigdemont va presentar ahir la llista per a les europees.

Puigdemont va presentar ahir la llista per a les europees.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Què més ha de passar perquè entenguem que hem d’anar junts?”. Així de contundent es va dirigir la número 2 de la llista de JxCat a les eleccions espanyoles, Laura Borràs, a ERC, durant la conferència que va oferir ahir al Fòrum Europa Tribuna Catalunya. L’exconsellera va insistir en la llista unitària per a les europees, dos dies després que Toni Comín i Clara Ponsatí s’afegissin a la candidatura de JxCat a l’Eurocambra que encapçala Carles Puigdemont.

Borràs va recordar que el 1936 el president, Lluís Companys, i el seu Executiu ja estaven empresonats, i que la unió de partits de la coalició del Front Popular va permetre l’amnistia, després de guanyar les eleccions.

Borràs va constatar que “tècnicament encara hi ha temps” per formar una llista unitària a l’Eurocambra. L’exconsellera va insistir que hi ha “presó, exili, confinament, censura i imputacions massives”, i va preguntar als republicans “què més ha de passar per entendre” que l’única sortida és fer un “front” comú. Des de Brussel·les, Puigdemont va presentar els cinc primers candidats de la seua llista per a les europees en cas que no hi hagi un acord d’unitat.

tracking