SEGRE

El petit Julen va morir per la caiguda al pou, segons l'autòpsia definitiva

Els forenses descarten que morís pel cop d’un picot, com manté la defensa del propietari de la finca

El petit Julen va morir per la caiguda al pou, segons l'autòpsia definitiva

El petit Julen va morir per la caiguda al pou, segons l'autòpsia definitivaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’autòpsia realitzada a Julen, el nen de 2 anys que va morir després de caure el passat 13 de gener a una profunda prospecció a Totalán (Màlaga), ha determinat que el petit va morir per la caiguda al pou. L’informe definitiu conclou que va morir cap a les 13.50 hores del 13 de gener de 2019 i que "la causa fonamental de la mort va ser per precipitació", en la que va patir traumatisme cranioencefàlic i raquimedular", segons han assegurat fonts judicials.

Sobre si va poder morir pel cop d’un picot durant les tasques de rescat, com manté la defensa de l’amo del terreny, els forenses descarten aquesta possibilitat, ja que "no s’han observat fractures en el plànol superior de la volta cranial", i a més el picot va començar a funcionar gairebé quatre hores després de la seua mort.

Els patòlegs determinen que el temps de supervivència "va ser curt", que va morir "pocs minuts després de la precipitació" i que no es va tractar d’una caiguda lliure, ja que la velocitat de la caiguda es va veure disminuïda per la força de fricció, robes i sortints del pou.

tracking