SEGRE

ELECCIONES

Sánchez insisteix a delimitar el diàleg a la Constitució

Batet diu que ERC “no és de confiança”

Simpatitzants socialistes amb Mínguez, ahir, a Torrefarrera.

Simpatitzants socialistes amb Mínguez, ahir, a Torrefarrera.PSC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Govern central, Pedro Sánchez, va insistir ahir que únicament dialogarà amb els independentistes en el marc de la Constitució i de l’Estatut. En un acte de campanya a Las Palmas de Gran Canaria, el també líder dels socialistes va avisar que “si hi ha un nou desafiament a Catalunya actuaré amb tota la contundència”.

En paral·lel, també va carregar contra el “patriotisme” exhibit pels populars. “Estimen tant Espanya que van decidir quedar-se els diners de tothom a les seues butxaques!”, va sentenciar. Arran d’això, va afirmar que “l’alternativa de les tres sigles de PP, Ciutadans i Vox és en realitat una sola dreta i amb zero futur”. Per la seua part, la cap de llista del PSC el 28-A, Meritxell Batet, va atacar Esquerra Republicana i va assegurar que el partit d’Oriol Junqueras “no és de confiança” a l’anar de la mà amb JxCat.

En un altre ordre de coses, la candidata socialista per Lleida, Montse Mínguez, va assenyalar que “davant el risc que sumin les tres dretes, el 28 d’abril únicament hi ha un vot que pot aturar la involució, el socialista”. En un punt informatiu al mercat de Torrefarrera, Mínguez va arremetre contra els independentistes per haver impedit l’aprovació dels pressupostos de l’Estat que, segons va recordar, “haurien fet arribar 2.000 milions d’euros al nostre territori”.

tracking