SEGRE

POLÍTICA PARTITS

Casado diu que és el candidat de les “classes mitjanes”

Promet apujar les pensions

Pablo Casado, ahir tallant garrins a Segòvia.

Pablo Casado, ahir tallant garrins a Segòvia.PP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El líder del PP i candidat a la Presidència del Govern, Pablo Casado, es va presentar ahir com el candidat de “les classes mitjanes” i l’“Espanya que matina” davant de les eleccions generals del 2 i va recalcar que el Partit Popular és la garantia per mantenir “sempre” les pensions després de la “destralada dels progressistes” i la decisió de “congelar-les” de l’expresident socialista José Luis Rodríguez Zapatero. Segons va recalcar, quan el PP governi “revaloritzarà totes les pensions” com “sempre ha fet”. Davant d’un públic format principalment per persones grans, va anunciar que si guanya impulsarà un cens estatal de persones amb alzheimer. Segons va dir, necessiten saber com estan “cuidades”, si necessiten “invertir en investigació” o “atenció domiciliària”.

També va acusar el cap de l’Executiu central, el socialista Pedro Sánchez, d’estar “patrocinant la sedició” al continuar dialogant amb els independentistes catalans i no rebutjar indults als líders del procés que estan sent jutjats al Suprem.

Sánchez, mentrestant, va demanar castigar a les urnes Partit Popular i Ciutadans per no haver fet front a la ultradreta.

tracking